Переводчик

вторник, 28 ноября 2017 г.

Обери життя



"Життя – це те, що люди більше за все прагнуть зберегти і менше за все бережуть".
Ж. Лабрюйєр


Як відомо, СНІД – це одна з найважливіших проблем, з якою зіткнулося людство. 
Синдром набутого імунодефіциту є кінцевою стадією ВІЛ-інфекції, при якій ураження імунної системи людини доходить до такого рівня, що вона виявляється не в змозі чинити опір будь-яким видам інфекції. Україна за темпами розповсюдження ВІЛ-інфекції / СНІДу займає одне з перших місць в Східноєвропейському регіоні. 
За даними Центру громадського здоров'я МОЗ України за п'ять місяців 2017 року було зареєстровано 7 490 нових випадків ВІЛ-інфекції (з них 1 085 дітей до 14 років). Всього c 1987 року в Україні офіційно зареєстровано 304 914 нових випадки ВІЛ-інфекції, за цей час від СНІДу померло 42 987 осіб. Найбільш уражені ВІЛ-інфекцією регіони - це Дніпропетровська, Донецька, Київська, Миколаївська та Одеська області, а також Київ.
Оскільки вакцини проти СНІДу не існує, єдиним способом запобігання інфекції є уникнення ситуацій, що несуть ризик зараження. Кожна людина сама несе відповідальність за своє життя та здоров'я. Слід пам'ятати головні речі: будь- які інструменти, за допомогою яких проводяться ін'єкції, повинні бути стерильними або одноразовими; будь-які статеві контакти мають бути захищеними.

Будьте обережними, цінуйте та бережіть кожну неповторну хвилину свого життя!



Комментариев нет:

Отправить комментарий