Переводчик

четверг, 6 октября 2016 г.

З Днем юриста



8 жовтня в Україні відзначається День юриста.

"Один несправедливий вирок приносить більше горя, ніж численні злочини, здійснені приватними особами: останні  псують лише струмки, тоді як несправедливий суддя псує все джерело".  Френсіс Бекон

Поняття «юрист» об'єднує всіх людей, що займаються різнорідною професійною юридичною діяльністю - суддів, прокурорів, слідчих, адвокатів, нотаріусів, юристів в організаціях, юристів, що займаються приватною практикою та інших. 
Юрист - це професіонал, який має спеціальні правові знання, кваліфіковано і на правовій основі користується юридичним інструментарієм при розв'язанні юридичних проблем в ім'я захисту прав і законних інтересів громадян. При цьому,  він забов'язаний дотримуватися норм моралі, релігійних і корпоративних норм, звичаїв та традицій, що є у суспільстві.

Вітаємо юристів всіх сфер діяльності з професійним святом і бажаємо їм верховенства права і порядку в їх щоденній практиці.

Для наших читачів пропонуємо до перегляду віртуальну виставку останніх надходжень юридичної літератури до фонду Наукової бібліотеки ЧНТУ.



Комментариев нет:

Отправить комментарий