Переводчик

вторник, 24 октября 2017 г.

Світогляд маленького мистця

В галереї ім. Багіна Наукової бібліотеки Чернігівського національного технологічного університету проходить виставка робіт чернігівської художниці, члена Національної спілки художників України, викладача Чернігівської міської школи мистецтв Матвейцевої Ганни Олександрівни, її учнів та випускників. Представлена експозиція творів показує яскраву індивідуальність кожного автора. Роботи юних художників виконані в різних техніках та жанрах. Крім учнівських робіт представлені твори випускників минулих років, які є студентами або випускниками мистецьких Вузів.

Виставка – це результат багаторічної самовідданої роботи вчителя зі своїми учнями і відкриває на широкий загал ще одну грань творчості Ганни Матвєйцевої – педагогічну. В цій виставці – високий рівень знань педагога, який прагне і вміє ділитися з учнями своєю майстерністю, над якою наполегливо і сумлінно працює все життя. Ганна Олександрівна – учасниця Всеукраїнських та Міжнародних художніх виставок, митець широкого творчого діапазону. Суворий педагог, який є провідником у прекрасний, неосяжний світ мистецтва для своїх учнів, розкриваючи їх таланти.

Це роботи колишніх учнів Ганни Олександрівни та її учнів класів образотворчих дисциплін Чернігівської міської школи мистецтв, які осягають ази образотворчого мистецтва і знаходять розуміння того, що саме цим хочуть займатися у житті. Ця виставка- привід для свята, яке оспівує талант та красу. Це враження від майстерності виконання, глибини індивідуального творчого змісту. Творчість, яка дарує натхнення… Запрошуємо до перегляду!

Шановні користувачі! Запрошуємо прийняти участь в онлайн-голосуванні та обрати роботи, які вам найбільше сподобалися!


Комментариев нет:

Отправить комментарий